Известие

Collapse
No announcement yet.

съвет за смяна на задна главина на 155-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

задни лагери само СКФ
    смених 2 та задни с некви УШ хибави , след 6 месеца и 250 лева в кофата Пак се наложи смяната на лагерите - този път дадох малко повече - излезе ми 140 лагера но е SKF ( преопакован от SNR ) и така вече 2 годин никви грижи
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от lejj155 Покажи съобщение
      Бобби и двете шайби ги сложих .....а лагера влезе без никакъв проблем ......с леко напасване и наръце го вкарах.......да неби от там да идва проблема да е по хлавав и да превърта по оста???.....а загряването се получи за няма и 5км. от както го смених до нас и повече не съм я карал , просто не смея на по дълги растояния , че така да не прецакам капсоловката (пласмасова е)и да не изхвърли греста.
      Бате...незнам!..трябва да се погледне!!!..да не би предишният да си го карал до краен предел и оста да се е пребала!...дигни на крик, хвани гумата отдолу и отгоре с ръце и виж дали има луфт!!!....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Без да съм компетентен, но за тая работа няма ли си сервизи????
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Last edited by lejj155; d.m.y г., 22:49.
          не настъпвай змията

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
            Без да съм компетентен, но за тая работа няма ли си сервизи????
            Има..... но каква е гаранцията , че и от там няма да излезе със същия проблем?
            А и не мисля , че в сервизите гайките ги завиват по по-специален начин от колкото всеки един от нас
            А и най готино е когато сам си оправиш жената , а не комшията
            не настъпвай змията

Comment

гледам че и вие сте с същия проблем като моя, та да се включа:

за мойта 147-ца, заден лагер с АБС в Алекс.Кар ми искаха 193лв, в друг магазин 170лв, но въобще незнам какви марки са. чувал съм само SKF и FAG като добри, някои може ли да препоръча нещо друго
              тази процедура с закупуването на обикновен лагер и прместването на АБС датчика не е ли опасна. спестяват се пари, но ако започне да изтърва или нещо друго дали е възможно

помагайте хора...
              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Съотношение цена/качество Бреда не са никак лоши лагери-112лв е с коронката за АБС.
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  Съотношение цена/качество Бреда не са никак лоши лагери-112лв е с коронката за АБС.
                  това за каква кола?
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

в никакъв случай не взимайте на ''он кар'' за 1000 км. виеше на умряло.

Comment

И аз имам проблем със задния лагер? 156,1,9 jtd

Попитах мои колеги какъв лагер да си купя?Посъветеаха ме да си взима SKF-верно малко пове4е пари са но,скъпото излиза винаги по-евтино нали?Цената му е 212лв,без поставянето,но мисля аз да си го сменя,няма кои знае каква философия!!

Comment

Working...
                      X